Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Karikatür Geyik Heykeli Dizginlemek Geyik Heykelleri Ev Dekor Kitaplık Oturma Odası Ofis Masası Geyik Heykeli Aksan Dekorasyon

Stokta var
₺351.49 ₺175.75

Sku:

w486163

Etiketler:

Özellikler:

1. Hayvanları seven ancak evlat edinmeye uygun olmayan insanlar için iyi bir koleksiyon animals.It çok tatlı ve sevimli.

2. Çocuklarınızın eğitimi, arkadaşları, aile üyeleri, sevgilileri, iş ortaklarının doğum günleri ve çoğu tatil (Noel, Yeni Yıl, Şükran Günü, Sevgililer Günü ve diğer yıldönümleri) için tatlı hediyeler.

4. Güzel ve benzersiz ev dekorasyonu veya resmi masaüstü decorations.It arabanıza veya ofisinize daha fazlasını getirir.

Belirleme:

Malzeme: Reçine

Ambalaj: Ayrı ayrı paketlenmiş

Uygulanabilir: araba, ofis aksesuarları

Boyutu: yaklaşık 4.13 inç (yaklaşık 10.5 cm) yüksek x 3.34 inç (yaklaşık 8.5 cm) geniş

Ambalaj Listesi:

1 * Karikatür Geyik Heykeli

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Zarif Geyik Pozu】 Gerçekçi detaylar, zarif pozlar, çarpıcı renkler ve aktif pozlar, bu çizgi film geyik heykellerinin çevrelerine huzur ve güzellik katmasını sağlar.

2.【Üstün Kalite】 Bu reçine karikatür geyik heykelcik, kullanımı güvenli, su geçirmez ve pas geçirmez, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır.

3.【DIY Dekorasyon】 Açık bahçenize eğlence katmak için saksı bitkilerini DIY süslemek için minyatür karikatür geyik heykelini veya çocukların oyuna dalmasına izin vermek için çocuk oyuncaklarının DIY kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

4.【Yaygın Olarak Kullanılır】 Bu küçük geyik heykel karikatürünü arabalarınızı, oturma odanızı, yatak odanızı, banyonuzu, masanızı, kitap rafınızı, TV dolabınızı, komodininizi, şöminenizi, ofis masanızı ve daha fazlasını süslemek için kullanabilirsiniz.

5.【Benzersiz Hediye】 Noel ren geyiği reçine heykelimiz aileniz, çocuklarınız, arkadaşlarınız, kız kardeşleriniz ve iş arkadaşlarınız için düğün, doğum günü, Anneler Günü, Noel veya yıldönümünüz için hediye olarak mükemmeldir.

Ana Malzeme pamuk
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler