Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Dolaplar Raf Bölücüler Dolap Ve Dolap Organizatör Bölücüler Kombinasyonu bölme paneli İçin Mutfak Yatak Odası Ev Çalışma

Stokta var
₺477.62 ₺238.72

Sku:

w466713

Etiketler:

Mermi Noktaları:

1. dayanıklı Malzemeler: Bu dolap rafı bölücüler, güvenilir, dayanıklı ve sağlam, yüksek kaliteli akrilik malzemelerden yapılmıştır.Giysilerinizi veya raflarınızı çizmeyecek pürüzsüz yüzeylere sahiptirler.

2. Kolay Kurulum: Bu raf bölücüler, herhangi bir standart dolap çubuğuna yapışan kaymaz pedlerle tasarlanmıştır.Herhangi bir alet veya donanım olmadan bunları kolayca yerine kaydırabilirsiniz.

3. Temiz ve Düzenli Raflar: Bu dolap rafı bölücüler havlularınızı, kitaplarınızı, baharat kavanozlarınızı, kıyafetlerinizi, pantolonlarınızı ve daha fazlasını herhangi bir ahşap rafta ayırabilir ve düzenleyebilir.

4. Pratik ve Kullanışlı: Dolaplar için bu şeffaf giysi bölücülerle, her bölmeye yerleştirilen eşyaları kolayca öğrenebilir ve ihtiyacınız olanı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

5. Geniş Fırsat Uygun: Bu bölücüler kıyafetlerinizi, kitaplarınızı, mutfak eşyalarınızı ve daha fazlasını düzenlemenize yardımcı olabilir.Bir dolabınız, gardırobunuz, kitap rafınız veya mutfak dolabınız olsun, bu bölücüler eşyalarınızı düzenli ve düzenli tutacaktır.

Dolap Raf Bölücüler-Bu kurulumu kolay dolaplarınızı düzenleyin dividers.No ekstra aletlere ihtiyacınız var, sadece raflarınıza kaydırın.Kıyafetleri, baharat kavanozlarını ve daha fazlasını ayırmak için mükemmeldir.

Özellikler :

1.Name: Dolap Organizasyonu için Raf Bölücüler

2.Boyutu: yaklaşık 27 * 27 cm/30 * 30 cm

3.Malzemeler: Akrilik

Ambalaj Listesi:

1 adet x Akrilik Dolap Raf Bölücüler

Özellik Çevre dostu
Model Numarası Dolap Organizasyonu için Raf Bölücüler
Kullanmak Giyim
Kaynak Anakara Çin
Tip Depolama çekmeceleri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler