Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Plaj Çantası Tote Su Geçirmez Kum Geçirmez Açık Çanta Yıkanabilir Kauçuk Şık Kadın Çanta Havuzu Spor Salonu Spor Alışveriş Gezisi

Stokta var
₺5 217.21 ₺2 608.51

Sku:

w462291

Etiketler:

Mermi Noktaları:

1.Büyük Boy Plaj Çantası: Büyük kapasiteli bu çanta, güneş koruyucu losyon, plaj havlusu, plaj sandaletleri ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yaz ihtiyacını saklamak için mükemmeldir.

2.EVA Çanta: Dayanıklı EVA malzemeden yapılmış, sağlam kenarlı, kaymaz tabanlı ve yumuşak omuz askılı.Çanta hafif, dayanıklı ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır.

3.Su geçirmez ve Kum Geçirmez: Delikli torba su ve kumu dışarıda tutabilir.Çanta dik durur ve devrilmez.Torbanın alt kısmındaki çekiş, torbanın ıslak yüzeylerde kaymasını önler.

4.Çok Yönlü Plaj Çantası: Plaj, parti, alışveriş, yürüyüş, kamp, buluşma gibi her durum için veya farklı stillerinize uyacak günlük bir çanta olarak mükemmeldir.

5.Mükemmel Hediye: Plaj çantası, Sevgililer Günü, Anneler Günü, doğum günleri ve yıldönümleri gibi her vesileyle kız arkadaşlar, eşler ve anneler için şaşırtıcı bir hediye olacaktır.

Özellikler:

1. Tote çanta, havlular, atıştırmalıklar, güneş losyonu, vücut sabunu, terlikler ve daha fazlası dahil olmak üzere plaj veya havuz için gereken tüm eşyaları barındıracak kadar büyüktür.

2. Bu çanta EVA ile iyi el yapımı, narin, dayanıklı ve hafiftir.Benzersiz renk uyumu ve şık tasarım sizi öne çıkarır.

3. Delikli plaj çantası su ve kumu dışarıda tutabilir.Geniş tabanın kaymayan deseni dik durmasını sağlar ve devrilmez.Su ile temizlenmesi kolaydır.

4. Plaj, parti, alışveriş, yürüyüş, kamp, buluşma gibi her durum için veya farklı stillerinize uyacak günlük bir çanta olarak mükemmeldir.

5. Plaj çantası, Sevgililer Günü, Anneler Günü, doğum günleri ve yıldönümleri gibi her vesileyle kız arkadaşlar, eşler ve anneler için şaşırtıcı bir hediye olacaktır.

Belirleme:

1.Ürün Adı: El Çantası

2.Renk: siyah, turuncu, gül kırmızı, beyaz, yeşil, koyu mavi

3.Malzeme: EVA

4.Boyutu: yaklaşık 37*14*31.5 cm/14.57*5.51*12.4 içinde

5.Halat Yüksekliği: yaklaşık 24 cm/9.45 in

Ambalaj Listesi:

Çanta*1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Model Numarası el çantası
Desen Düz Tip
Uygulanabilir alan Kapıların Arkasında / Duvarlarda
Özellik Stoklanmış
Kaynak Anakara Çin
Tip Saklama Torbaları
Malzeme Polyester

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler