Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Sony 18-200mm Lens Sony E 18-200mm F3.5-6.3 OSS LE Lens SEL18200LE E Dağı Lens İçin Sony Mikro SLR fotoğraf makinesi

Stokta var
₺16 780.92

Sku:

w4550

Etiketler:

lens

Sony E 18-200mm F3.5-6.3 OSS LE Lens SEL18200LE

Ürün Tanımlayıcıları Ürün Grubu Sony SEL Lens Sistem Tipi Telefoto Odak Tipi Otomatik ve Manuel Odak Uzaklığı Zoom Odak Uzaklığı (mm) 18-200mm Diyafram f/3.5-6.3 Ek Teknik Özellikler IS OSS Uyumluluğu Uyumlu Marka Sony Kamera Teknolojisi Dijital Boyutlar Ağırlık 16.3 oz

Ürün Detayları Ürün Bilgisi Karşılaştırılabilir lenslerden önemli ölçüde daha küçük ve daha hafif olan Sony SEL18200LE yüksek büyütmeli zoom lensi, çok çeşitli çekim durumları için mükemmeldir.Kısmen otofokus motorunun ve optik görüntü sabitleme ünitesinin küçültülmesiyle elde edilen kompakt boyutuyla bu lens, hafif, kompakt bir kamera ve lens kombinasyonunun en uygun olduğu çekim senaryoları için mükemmel olan çok yönlülük ve görüntü kalitesinin güçlü bir karışımını sunar.Lensin geniş odak uzaklığı kapsamı - 18 mm geniş açıdan 200 mm telefotoya (35 mm eşdeğerlikte 27 mm'den 300 mm'ye) - onu çok çeşitli çekimler için ideal bir yüksek büyütmeli "seyahat" lensi yapar.Geniş manzaralar, hoş bulanık arka planlara sahip büyüleyici portreler, hatta spor ve doğa çekimleri yakalayın.Optical SteadyShot (OSS) teknolojisi, kamera sarsıntısından kaynaklanan bulanıklığı azaltır ve karanlık ortamlarda çekim yaparken yüksek ISO ayarlarına olan bağımlılığı azaltır.

Sevgili arkadaşlar: lütfen satın alırken önce aşağıdaki şartları okuyun, Teşekkür ederim!

Alıcı önlemi

Lütfen Öğeniz olan makinenin uyumlu olup olmadığını kontrol edin.

Uyumlu olmayan bir ürünü satın aldıktan sonra, iade maliyeti talebi alıcının sorumluluğundadır.

Alıcı adresinin adresle çakışması gerekir.

Alıcı adresini ingilizce'ye değiştirin ve adresi ve telefon numarasını bir kez daha kontrol edin.

Garanti

Malzeme veya işçilik hatalarına karşı 1 yıl garanti vereceğimize söz veriyoruz.Garanti, yanlış kullanımı (sıvı, kum, darbe hasarı vb.) kapsamaz.).Onarım ücretsizdir ancak alıcı nakliye ücretini öder.

Kalite Sorunu

Sattığımız ürünler iyi durumda ve sevkıyattan önce dikkatlice paketlendi.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Lens yüksek değerli ürünlerdir ve mükemmel bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı umuyoruz.Ancak, satın alınan ürünün kalitesi hakkında herhangi bir sorunuz varsa (düzgün çalışmadığını düşündüğünüz dahil), ürünün arızalı olduğunu kanıtlamak için üreticinin resmi müşteri hizmetleri merkezi tarafından yayınlanan bir test raporu verdiğinizden emin olun.Bu temelde bir iade veya kısmi geri ödeme çözümü için pazarlık yapabiliriz.Resmi test sertifikasını alamazsanız, Malları satıcının rızası doğrultusunda iade edebilirsiniz (alıcı iade masrafını üstlenir).

Sevkiyat

Sipariş verdikten ve ödeme başarılı olduktan sonra Shenzhen Çin'den ilk kez EMS/DHL/Çin Post Air Mail ile gönderiyoruz.

Önemli!!!Kameralar ve lensler pahalıya mal olur, lütfen malların teslim sırasında hasar görmediğinden emin olmak için kişisel olarak kontrol edin.Aksi takdirde, hasar görmüş ürünleri beyan edebilir ve postaneden / lojistik şirketinden resmi sertifika belgelerini vermesini isteyebilirsiniz.

Gümrük Vergisi

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Çeşitli ülkelerde geçerli ithalat vergilerini (veya GTS veya KDV veya diğer Vergileri) azaltmak için yasal Çabalar sarf edilir ve çoğu durumda ödenecek çok az vergi vardır veya hiç yoktur.Ancak, bu işlem bu ücretleri hariç tutar (varsa).Talebiniz üzerine kdv'ye maruz kalmanızı yasal olarak en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Hiçbir koşulda vergilerden (KDV) sorumlu olmayacağız.

Geri bildirim: 1. Amacımız: Müşteri sonsuza kadar haklıdır. 2. Satın alma işleminden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirmesi ile 5. 3. Eğer herhangi bir şekilde satın alma ile memnun değilseniz.Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ben mutlu bir alışveriş diliyoruz!İlginiz için teşekkür ederiz!!!

Sahne Türü İnsanlar, Manzara, Seyahat etmek
Odak Türü Orta ve Uzun Kamera Zoom Objektifi
Tip zoom objektifi
Lens Stabilizasyon Tipi ÖSS
Kalibre 68mm
Kullanmak Kamera
Diyafram Bıçaklarının Sayısı 7 Bıçak
Odak Modu AF
Ağırlık 401g-500g
Lens UV Filtre Boyutu 67mm
Tam Çerçeve No
Model Numarası E 18-200MM F3.5-6. 3 İŞLETİM SİSTEMİ LE
Maksimum Diyafram F3.5-6. 3
Odak Uzaklığı 18-200mm
Minimum Açıklık F22.0-40. 0
Sony Modeli E 18-200MM F3 5-6 3 İŞLETİM SİSTEMİ (SEL18200)
Lens Tipi Otomatik
Paket Evet
Lansman Tarihi 2011
Marka Adı SONY

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler