Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

10cm Blok Yüksek Topuklu Ayakkabılar Rugan Terlik Düğün Ofis Modeli Yaz 2022 Tıknaz Platform Slaytlar Küçük Boy 32-43

Stokta var
₺6 470.71 ₺4 205.87

Sku:

w430830

Etiketler:

Alıcı ipuçları

1.Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

2. Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Müşteri hizmetlerimiz size en kısa sürede cevap verecektir.Sorunları daha iyi çözmeyi hedefliyoruz ve herhangi bir sorunuz için ilk kez size cevap vereceğiz, İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Ödeme:

Ödeme yöntemleri:

Visa vardır, MasterCard, Webmoney, Western Union, Qiwi ve banka havalesi, Brezilya Boletosu, SOFORT Bankacılık, vb

Nakliye:

1. Genellikle, Çoğu sipariş 1-3 iş günü içinde işlenir .Ancak stok değişikliği nedeniyle teslimat gecikmesi bazen olur, acilen ihtiyacınız varsa, stoğu kontrol etmek için lütfen önce bizimle iletişime geçin

2. Nakliye yolu için, farklı ülkeler için hızlı bir şekilde göndermeye çalışıyoruz.Sadece referans için, normalde, sonrası hava posta yaklaşık 15-45days, bazı ülkeler 20-60 gün sürer, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 iş günü).

3.To herhangi bir başarısız teslimattan kaçının; Sunduğunuz Adres ve Telefon Numarasının doğru olduğundan emin olun, gönderildikten sonra herhangi bir değişiklik kabul etmeyeceğiz.

4. Müşteriler , ilçeleri tarafından tahsil edilen herhangi bir gümrük veya ithalat ücretinden ve görev vergisinden sorumludur, gümrük kurallarını garanti etmiyorsanız, lütfen önce gümrüklerinizi kontrol edin, sizin için daha iyi beyan etmeye çalışırız.

Dönüşler:

Öğeleri aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.

1. Öğeler kalite sorunları veya yanlış öğeler için 3 gün içinde iade edilebilir, ancak normalde göndermeden önce dikkatlice kontrol ederiz ve iadeleri aldıktan sonra size geri ödeme yaparız(mallar kullanılmamalı ve iyi durumda olmalıdır).

2. Kalite sorunu iadesi için değil, nakliye ve iade navlunu için müşterilerin sorumluluğu.Tekrar satılması zor olan herhangi bir hasar veya kullanılmış ürünü kabul etmiyoruz.

Olumlu Geribildirim

Geri bildirim çok önemlidir.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen tüm 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce öncelikle bizimle irtibata geçiniz, herhangi bir sorun için, biz daha iyi çözmek için sizinle görüşecek ve er teşekkür ederim!

Topuk Tipi Toynak Topuklu
Platformlarla Evet
Marka Adı Hayırname_null
Tarz zarif
Astar Malzemesi PU
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası 8859
CN Hubei
Platform Yüksekliği 0-3cm arası
Uygulanabilir Yer Dışarıda
Öğe Türü Terlikler
Moda Öğesi Platform
Bölüm Adı Yetişkin
Dış Taban Malzemesi Tpu'nun
Uygun Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Desen Türü Katı
İç taban Malzemesi PU
Ayakkabı Tipi Slaytlar
Topuk Yüksekliği Yüksek (5 cm-8 cm)
Üst Malzeme Rugan
Sezon Yaz

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler