Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

2 Adet çanta askısı Organizatör Dönen çanta askısı Uzay Tasarrufu Çanta Askısı Metal Çanta asma kancaları Çanta Depolama Kanca

Stokta var
₺503.57 ₺236.62

Sku:

w429255

Etiketler:

[Dönebilen Tasarım ve Yerden Tasarruf] Bu çanta askısı yaklaşık 37x14 cm/14.56x5.51 inç boyutlarındadır ve asmak için gardırobunuza koymak kolaydır, yerden tasarruf sağlar. 360 derece dönebilen tasarım, görüntülemeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

[Cüzdan Organizatörü] Her biri çeşitli boyutlarda 6 çantaya kadar tutabilen 2 çanta askısı alacaksınız.Askılar çantanıza zarar vermeyecek ve çantanızın şeklini iyi tutacaktır.

[Kaliteli Malzeme] Bu çanta askısı yüksek kaliteli metalden yapılmıştır ve güçlü, dayanıklı, ağırlık taşır ve uzun süreli kullanım için kolayca zarar görmez.

[Kullanımı Kolay] Bu çanta askısının kullanımı kolaydır ve kurulum aracı gerektirmez.Gardırobunuzdaki bir çubuğa veya kancaya asmanız yeterlidir ve çanta ve diğer aksesuarları almanın kolay bir yolunu sağlar.

[Çok yönlü] Bu çanta askısı yatak odalarında, yurt odalarında, dairelerde, evlerde, karavanlarda ve diğer iç mekanlarda kullanılabilir.Gardırobunuzu düzenli tutmak için sırt çantaları, cüzdanlar, el çantaları, eşarplar, kemerler, kravatlar ve diğer aksesuarlar gibi çeşitli şeyleri saklamak için kullanın.

Belirleme:

Ürün Adı: Çanta Askısı

Malzeme: Demir

Renk: siyah

Boyutu: 37x14 CM

Notlar:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

2 x Çanta Askısı

Dönen Çanta Askısı Organizatörü, Metal Çanta Asma Kancaları

Malzeme Paslanmaz Çelik
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler