Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

2X Yeni Araba yıkama süngeri Kalın Emici Sünger Araba Pencere Motosiklet Ev Temizlik

Stokta var
₺237.38 ₺137.77

Sku:

w4107

Etiketler:

Bu ürün, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.Pürüzsüz yüzeyli yüksek yoğunluklu araba yıkama süngerleri,kısa sürede çok fazla köpük üretebilen ve su ve köpük tutabilen bol miktarda araba yıkama solüsyonu,temizleme ve parlatma tutar.Gözenekli araba yıkama benzersiz delikli yüzeye sahip gözenekli süngerler, kir parçacıklarını etkili bir şekilde yakalayıp tutabilir ve en hassas yüzeyleri bile çizmez veya zarar vermez.Araba temizliği için harika bir araç.

Sıkıştırılmış ambalaj boyutu, taşıması kolay ve yerden tasarruf sağlar.Elyafın kırılması kolay değildir, son derece dayanıklıdır ve oldukça emicidir.Pürüzsüz yüzeyli yüksek yoğunluklu araba yıkama süngerleri,kısa sürede çok fazla köpük üretebilen ve su ve köpük tutabilen bol miktarda araba yıkama solüsyonu,temizleme ve parlatma tutar.Araba,bisiklet,ofis odası ve diğer ev eşyalarını yıkamak için mükemmeldir.

Gözenekli araba yıkama benzersiz delikli yüzeye sahip gözenekli süngerler,kir parçacıklarını etkili bir şekilde yakalayabilir ve tutabilir,en hassas yüzeyleri bile çizmeyen veya zarar vermeyen güçlü etkili dekontaminasyonun kirecini temizleyebilir.

Açılırken boyut daha büyük olacaktır.Herhangi bir zorluk veya rahatsızlık duymadan tutması kolaydır.Araba Yıkama Süngerleri doğal olarak yıkanabilir ve kurutulabilir, tekrar kullanılabilir.Lütfen ağartmayın ve ateşe yakın veya keskin bir kesici alette kullanmayın.

Renk: turuncu

Malzeme: sünger

Boyut: 22x11x6. 5cm

Paket içeriği:

2 x Araba yıkama süngeri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler