Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

HDMI Splitter Kablo 1 Erkek Çift HDMI 2 Kadın Y Splitter Adaptörü HD LED LCD TV 1 2 Hdmı Splitter Adaptörü 300 adet / grup

Stokta var
₺9 095.44

Sku:

w338916

Etiketler:

HDMI 1 erkek Çift HDMI 2 kadın Y Splitter kablo adaptörü HD LED LCD TV

Bu HDMI ayırıcı kablo, bir HDMI uyumlu cihazı (Xbox, Blueray, DVD oynatıcılar, PS3) iki görsel çıkışa bağlamak için idealdir devises.It bluray oynatıcı gibi bir cihazdan sinyal alır ve ona takılı iki çıkış cihazından birine yönlendirir.Bu ürün bir sinyal yönlendiricisi olarak işlev görebilir, örneğin iki ayrı odada bir tv'niz olabilir, bir odada bir tv'niz olabilir ve odayı değiştirmek ve TV izlemeye devam etmek istediğinizde, sadece bir TV'yi kapatmanız ve diğer TV'yi açmanız yeterlidir. ve ardından sinyal diğer odadaki TV'ye yönlendirilir.Lütfen dikkat: aynı anda 2 farklı ekran cihazı ile kullanılamaz.2 Görüntü aygıtının her ikisi de aynı boyut ve modeli paylaşmadıkça, herhangi bir zamanda yalnızca 1 çıkış aygıtı etkin olmalıdır.Özellikler:Renk: Siyah Uzunluk: Yaklaşık. 13 inç (30 cm) HDMI 1 ila 2 HDMI erkek dişi splitter kablosu.Destek 480i, 480 p, 720 p, 1080i, 1080 p. Daha iyi sinyal aktarımı için altın kaplama konektörler.

HDTV, PlayStation 3, Upconvertor DVD Oynatıcı, uydu kutuları, LCD Monitör ve projektörler gibi Yerleşik HDMI bağlantı noktalarına sahip HDMI cihazlarının bağlanmasına izin verin.

Boyut 13 inch (30 cm)
Amplifikatör No
Kaynak Anakara Çin
Bağlayıcı A HDMI
Harici Güç Kaynağı No
Cinsiyet Erkek-Kadın
Paket No
Bağlayıcı B HDMI
Marka Adı ZLCDEZ'İN

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler