Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

foto stüdyo fotografia Soğuk Ayakkabı Uzatma Braketi Soğuk Ayakkabı Dağı ile 1/4 İnç Vida Deliği Fotoğraf Aksesuarları Doldurmak için

Stokta var
₺308.37 ₺206.66

Sku:

w33586

Etiketler:

foto studio fotografia

foto stüdyo fotografia Soğuk Ayakkabı Uzatma Braketi Soğuk Ayakkabı Dağı ile 1/4 İnç Vida Deliği Fotoğraf Aksesuarları Doldurmak için

Özellik: 1. Alüminyum Alaşımlı Malzeme: Soğuk ayakkabı montajı, alüminyum alaşımlı malzemeden, CNC işleminden, dayanıklı, kompakt ve hafif, taşıması ve saklanması kolaydır.

2. Uygulama Kapsamı: Harici mikrofonlar, dolgu ışıkları ve çekim ihtiyaçlarını zenginleştirmek için diğer ekipmanlar için uygun sabitleyici gibi dişli ekipman için soğuk ayakkabı yuvasını genişletin.

3. 1/4 İnç Vida: Diş bağlantısı için 1/4 inç vida ile, yüksek uyum, güvenli ve kararlı.Arayüz, diş, soğuk ayakkabı montajı için 1/4 inç vida deliği, 1/4 inç vidaya sahiptir.

4. Kurulumu kolay: Kolay kurulum ve sökme.Altıgen anahtarla güçlendirilmiş el vidası ile sabitlenir.Mükemmel işçilik, güzel görünüm.

5. Zengin Genişleme: Daha fazla senaryonun ekipman genişlemesini karşılamak için soğuk ayakkabı ağzı ve 1/4 inç vida deliği ile çok fonksiyonlu uygulama.

Belirleme:

​Öğe Türü: Soğuk Ayakkabı Dağı

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Renk: Resim Gösterildiği Gibi

Ağırlık: Yaklaşık. 34g / 1.2 oz

Arayüz: 1/4 İnç Vida Deliği, 1/4 İnç Vida, Diş için, Soğuk Ayakkabı Dağı

Paket Listesi:

1 x Soğuk Ayakkabı Braketi

1 x Anahtarı

Fotoğraf Aksesuarları Türü Anten
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı GENÇLİK DÜŞÜNCESİ

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler