Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Karşılama Paspaslar giriş kapısı paspası Komik kapı paspasları Dış Giriş Paspas Halı Mutfak Halı ev dekorasyon zemini ayak paspası

Stokta var
₺149.79 ₺64.50

Sku:

w262072

Etiketler:

Bir EMİRLE GERİ DÖN Amerikan söylem paspası

Özellikler:

Malzeme-Halı polyester mikrofiberden yapılmıştır.En iyi kalite ve mükemmel dayanıklılık.Ultra yumuşak malzemeler statik elektrik üretmez, bulanık kürelere veya renk bozulmasına sahip değildir.

Boyut - Kapı paspasının boyutu 16 X 23 inçtir.Zemin paspasının ultra ince kalınlık tasarımı, yürürken tökezlemenizi önleyebilir ve kapıyı açıp kapatmak da kapınızı engellemeden çok uygundur.

Özellikler-İlk olarak, bu paspas hızlı bir şekilde emebilir ve kirleyebilir, çabuk kuruyabilir ve paspas ile zeminin temiz ve kuru kalmasına yardımcı olabilir.İkincisi, kauçuk taban iyi bir kayma önleyici etkiye sahiptir ve yaşlı ve çocuklu aileler için uygundur.Üçüncüsü, modaya uygun renkler ve ilginç desenler herhangi bir dekorasyonu tamamlayacak.

Kişiselleştirilmiş ve eğlenceli design.It banyo ve mutfak gibi ıslak ve kaygan kapılar için uygundur.Bu paspas, farklı boyut ihtiyaçlarınızı karşılamak için kesilebilir.Ön kapılar, zeminler, banyolar, barlar, oturma odaları, koridorlar, oturma odaları, yatak odaları, restoranlar, mutfaklar, oturma odaları, salonlar, kulüpler, partiler, oteller, barlar, kafeler, salonlar, festivaller, düğünler, evler, ofisler, çimenler, bahçeler ve diğer mekanlarda yaygın olarak kullanılır.

Temizlemesi kolay Bu paspas doğrudan bir veya elektrikli süpürge ile temizlenebilir veya temizlenmesi için basitçe alınabilir ve çalkalanabilir.Bu paspası derinlemesine temizlemek istiyorsanız, musluğun altında durulayın, kurumasını bekleyin ve ardından kullanın again.No gerekli.

ürün açıklaması:

Bir EMİRLE GERİ DÖN Amerikan söylem paspası

Malzeme: dacron

Renk: resimde gösterildiği gibi, (Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim hafif renk farklılığı olabilir.lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun, teşekkür ederim!)

Paket ağırlığı: 195g

Paket boyutu: 30x20x4 cm,(manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin.lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.)

Oda Dekorasyonu oda paspasları, yatak odası paspasları
yer paspasları ayak paspası
estetik ev giriş paspası Koridor için paspas
ev aletleri Paspas giriş kapısı
Tarz Mini
Model Numarası 1
Teknik Örgülü
Kullanmak kapı
Belirleme 1
Uygulama oturma odası, 1
Özellik su geçirmez
Dizayn Pers
Malzeme PVC
Desen Basılı
halı banyo paspası
Halı Satışı Özel Halı (kare)
Rulo paspas Mutfak Paspası
kilim banyo halısı
banyo paspası zemin banyo paspası
Kaynak Anakara Çin
Yaş Grubu Çocuklar
Desen Türü çizgili
Ev Dekorasyonu kapı paspası

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler