Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Yeni Daikin HAVA FİLTRESİ FTKD60B 1380242

Stokta var
₺453.96

Sku:

w2518

Etiketler:

Yeni Daikin HAVA FİLTRESİ FTKD60B 1380242

1 Doğru modeli onaylayın: Pls, bu denetleyicinin sunucu türlerine sahip olduğunu belirtti.Pls sipariş vermeden önce onay için orijinalinizin bir fotoğrafını bize gönderin, çok teşekkür ederim!parça numarası: FTKD60B 1380242 Uygulama: Daikin klima tamiri için 2 gerçek fotoğrafı kontrol edin:

Diğer motor kontrol modellerini nasıl bulabilirim?

Talep üzerine özel markalı klima anakartı temin edilebilir.Herhangi bir bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!

Aşağıdaki gibi diğer politika bilgileri:

Nakliye ekspres yolu 1. Ödeme onaylandıktan sonra mallar 1-7 iş günü içinde takip numarası ile sevk edilecektir. 2. Mal seçtiğiniz tarafından sevk edilebilir.Eğer curiers veya takip numarası ile postane.İsteğinize göre size güncellenmiş nakliye ücretini sağlayacağız.Farklı nakliye yolu için tahmini teslim süresi aşağıdadır.Pls doğrudan bizimle iletişime geçin ve tercih ettiğiniz yolu kullanacağız.Daha fazla ekspres iletici ile işbirliği yapıyoruz China.So nakliye yolunda daha fazla indirim alabiliriz.

Ödeme koşulları 1. TT 2. alipay 3. batı birliği 4. paypal'ın

Garanti ve iade politikası 1. ürünümüz dikkatle incelenmiştir us.So alıcı memnuniyetimizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 2. Öğeler kusurlu ise.pls teslimattan sonraki 3 gün içinde bize bilgi verdi.Ürünleri iade etmeden önce lütfen satış elemanınızla iletişime geçin.Arızalı ürünü aldıktan sonra değiştirme veya para iadesi yapacağız.Müşteriler iade nakliye ücretinden sorumludur. 3.Mallar kırılmışsa, garanti günü içinde malları bize iade edebilirsiniz. 4. Mallar nakliye işlemi nedeniyle hasar görürse, sorumluluğumuz yoktur, ancak nakliye şirketinden tazminat almanıza yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız . 5. İade edilen ürünü aldıktan sonra, müşteriye öğenin fiyatından iade edeceğiz (gidiş ve dönüş nakliye masrafları hariç )

Geri bildirim Geri bildirim şampiyon için kahvaltıdır.Görüşleriniz bizim iş geliştirme ve nasıl yapabileceğimizi ölçmek için çok önemlidir.Biz içtenlikle bize hizmet için olumlu geribildirim için davet ediyoruz.Ürünlerimiz ve hizmetlerimizden memnunsanız.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı szmicroera'nın
Aksesuar Türü Yedek Kabuk
Uyumlu Marka / Model Hiçbiri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler