Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Yeni Moda Mini kredi kartı cüzdanı Hakiki Deri Lüks Kadınlar Basit Otobüs Kartı Seti Erkekler İnce Kartvizit Kutusu saklama çantası

Stokta var
₺4 174.19 ₺2 128.79

Sku:

w212234

Etiketler:

küçük kart cüzdan lüks erkekler, lüks deri kartlık, lüks kredi kartı sahibi, lüks kartlıklı cüzdan

Malzeme: Üst Katman Deri İnek Derisi Yumuşak Boyutu: 10.5 cm*6.5 cm*1 cm (4.13*2.55*0.4 inç) Ambalaj: Posta çuvalında (marka kutusu dahil değildir)

Not

Renk Farkı Renk farkı, monitördeki renk yansıması, aydınlatma, arka plan vb.Gibi bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ayrıca, hakiki deri için PU deri değildir, farklı partiler için hafif renk farkı ve tane farkı olabilir.Umarım anlayabilirsin.Boyut Sorunu Boyut elle ölçülür.Normalde ölçümde 1-2 cm farklılık sağlar.Ödeme hakkında .Burada emanet kabul ediyoruz. .Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.Sevkiyat hakkında 1.Biz DÜNYA ÇAPINDA gemi,bazı ülkeler dışında ve APO/FPO. 2. Hava Posta ile sevk öğeler 10-25 iş günü gerekir, destionation kadar. 3. Öğelerinizi 30 iş günü içinde alamıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin, 4. Stok varsa bazen hızlı teslimat için öğeleri başka yollarla göndeririz. 5. Herhangi bir gümrükleme maliyeti neden olursa, sizin tarafınızdan ödenecektir.Dönüş hakkında 1.Tüm iadeler, ilgili takip sistemine göre alındığı tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır. 2. Öğe herhangi bir hasar olmadan orijinal paketi ile iade edilmelidir. 3.Alıcılar nakliye ve iade nakliye için ödeme yapmalıdır. 4.Bu bizim nedenimizse, size yeni bir tane göndereceğiz veya parayı iade edeceğiz.Geri Bildirim Hakkında Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size kaliteli ürün ve hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız!Yukarıdakileri okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.Ekstra indirim paylaşmak için VIP olmaya hoş geldiniz.

Marka Hikayesi

basit Küçük Organizatör Çantası
Cinsiyet Üniseks
Tarz Normcore / Minimalist
Öğe Türü Kart ve Kimlik Sahipleri
Renk Siyah
yüksek kalite Mini Kredi Kartı Cüzdanları
Şekil yastık
Üst Uç Otobüs Kartı Cüzdanları
Kapatma Türü fermuar
Malzeme Bileşimi İlk Katman Deri İnek Derisi
Kullanmak Kredi Kartı
%100 İnek Derisi Mini Saklama çantası İnce kimlik kartı cüzdanları
Desen Türü Katı
Ana Malzeme Hakiki Deri
Ürün Uzunluğu 4.13inch
Model Numarası E-048
Ürün Genişliği 2.56inch
Kaynak Anakara Çin
Lüks Rahat Basit Avrupa Vintage Retro
Ürün Ağırlığı 45g
Hakiki Deri Tipi İnek Derisi
Marka Adı 27 EYLÜL tasarımları

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler