Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

Kubota Motor Parçaları için V3307 Turboşarj 1J773-17013 1J77317013

Stokta var
₺9 128.45

Sku:

w186539

Etiketler:

Kubota Motor Parçaları için V3307 Turboşarj 1J773-17013 1J77317013

Bu Öğe Şunlardır :1 Adet V3307 Turboşarj

Parçaların tam olarak ihtiyacınız olan parça olduğundan emin olmak için, öğeyi sipariş etmeden önce lütfen daha fazla ayrıntı için bizimle iletişime geçin.Herhangi bir şüpheniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

---------- ÖDEME----------Şu anda Visa, Paypal, Western Union, T/T ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.

---------- NAKLİYE----------Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın(Ücretsiz kargo hariç).Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 iş günü içinde ürün göndereceğiz.Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

---------- İADE POLİTİKASI ----------Uygun değilse ve kullanılmamışsa, geri alır ve paranızı iade ederiz.Tüm vergiler, gümrükleme ücreti vb. Alıcı tarafından karşılanır.

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Model Numarası.

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler