Sepetiniz

Miktar: 0
Alt Toplam: ₺0
Tüm siparişler için ücretsiz kargo

80 Adet Yapay palmiye yaprakları Yeşil Monstera Yaprak Yaprakları Dekorasyon Masa Ve Duvar Süslemeleri Doğum Günü Düğün Tema Parti

Stokta var
₺437.36 ₺279.93

Sku:

w1457

Etiketler:

Çok boyutlu Kit: Kit 80 adet yapay palmiye yaprağı, büyük yapraklar (13.7x11.5 inç), orta yapraklar (8x7 inç), küçük yapraklar (6x4.7 inç) içerir, bunlar 3 farklı boyutta yapay yapraklara sahiptir.Birçok dekorasyon ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Yüksek kaliteli malzeme: Yapay monstera yapraklarımız kumaştan yapılmıştır, yumuşak, toksik değildir ve çevre dostudur, güvenle kullanabilirsiniz.

Kolay Bakım: Bu yapay palmiye yaprakları temizlendikten sonra tekrar kullanılabilir, yepyeni yapraklar elde etmek için yüzeyi nemli bir bezle kurulayın.

Çeşitli Durumlar: Bu büyük yapraklar çeşitli parti süslemeleri için mükemmeldir ve ayrıca çeşitli temalı etkinlikler için en iyi seçimdir.Bunları masa veya duvar dekorasyonu yapmak için kendin yap fikirlerinde de kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL DEKORASYON: Bu yapay yemyeşil yapraklar flamingo Hawaii orman tema partisi, plaj partisi, bebek duşu, düğün partisi, doğum günü partisi için en iyi seçim olacaktır.Bu sahte palmiye yapraklarını masa koşucusu olarak veya parlak tropikal bir görünüm için diğer tropikal bitkilerle birlikte bir merkez parçası olarak kullanın.

Renk: yeşil

Malzeme: Monstera Yaprağı

Paket içeriği:

80 x kaplumbağa yaprağı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme PP
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler